~ El parto de los montes: febrero 2011

8 feb 2011

Me faig artista

Interessantíssima la historia del padrí Lluis de Cas Notari. Eren nou germans, tots mascles i la mare, que li faltaven dos dits de la ma esquerra, anava amunt i avall per San Joan colcant una somereta. Els seus fills amagats darrera les mates, li tiraven pedres.

Avui he pintat la meva primera vinyeta: recordeu, tal dia com avui comença la vida nova de la nova Antonia abocada a l’art ..., o no.

Que? Vos agrada? Estic pensant seriosament en desviar les meves aficions artistico-literaries cap al dibuix. La  idea es fer una gran historia dibuixada, bé... una petita historieta bastarà. El cas es que no me ve al cap cap cosa que contar, així que accepto sugerencies. 


Molt important:

-Ha de ser una història que es pugui contar amb imatges, ara ja només vull dibuixar i que la historia la pensi un altre.

Leer más...

Heroi de la Guerra de Cuba


A aquests darrers mesos hem rememorat a la nostra família el record dels nostres avant passats. Tots tenim al cap la presència de D. Antoni Buades Ferrer al nostre dinar de nadal i els senyors avis de Sant Joan a la sala del menjador de Son Drago.

Crec que és important no oblidar-mos de l'heroi de la guerra de Cuba, el Tio Lluis Bauzá Gayá, germà del Senyor Avi i "tio abuelo" de mu mare. Per a ell aquest homenatge.

Leer más...