~ El parto de los montes: Anònims

8 abr 2010

Anònims

NoTA:  Aquest blog està configurat perquè la gent que no està registrada pugui fer comentari a tots el temes, però podria configurar-se de tal manera que només els usuaris registrats poguessis proposar temes y comentar als temes de els altres.

A mi m'agrada la idea de que tothom pugui comentar, encara que sigui sense registrar, perquè pot arribar gent, amics de qualsevol de noltros, que tengui coses que dir i aportar, si bé sempre vaig pensar que qui comentes com a anònim tendiria el bon gust de firmar els seus escrits. Però, si els usuaris registrats vos estimeu mes que canviï la configuració y posi que només poden comentar els usuaris registrats, ho faré, de aquesta manera evitarem anònims sense identificar però perdrem un poc de dinamisme.

Ja ho direu.

7 comentarios:

biel 8/4/10, 11:49  

Antònia, per supost que internet és una bona eina. Va ser un calentón per lo que entenc és un comentari despreciatiu, sense venir a conta de res, i el que més me va indignar és que el/la gracioset/a no se indentificas.
Dit això, mai deix comentaris a internet, menos en aquest blog, ja que pens que és un blog familiar, simpàtic i sense malícia.
Ara bé, una lliçó he aprés. Només deixaré comentaris a blogs a on sigui obligattori identificarse.

Pau 8/4/10, 11:51  

A jo m'agrada que la gent escrigui, i trob una falta de respecte que qui escriu no signi el que ha escrit, per tant som partidari, de si persisteix aquest mal vici, no deixar escriure a qui no estigui registrat.

Lluís 8/4/10, 12:41  

Jo posaria un periode de prova de dues setmanes o fins i tot un mes per veure si la gent reacciona i s'identifica quan escriu en anónimo. Si no és així restringiria l'ús del blog als usuaris però seria una pena perquè el blog perdria vida (però s'ha de fer).

loreto 8/4/10, 18:04  

jo pens com en lluis. un periode de prova i aveure com va...
loreto

Lluís 9/4/10, 18:04  

I bé... que s'ha decidit?

Gloria 9/4/10, 18:47  

Antonia, hace algunas semanas publique dos escritos, uno sobre la palabra cojones en catalan y otra que titule "escenas" es un artículo de Javier Marias que cuando lo lei me rei mucho, pero ahora los busco y no los encuentro ¿que puede haber pasado?. No tiene mucha importancia pero no los veo ni en etiquetas ni en temas de Gloria. Buenos si tienes ánimo me los buscas, sino no pasa nada. mil Besos!!!

Antonia 9/4/10, 22:04  

Intentaré este fin de semana poner al día el apartado "temas de..." como que esto tengo que hacerlo yo a mano y me paso media vida en el hospital, lo llevo muy atrasado. No te preocupes, pronto los encontrarás.

Te recuerdo que si pones artículos de otros autores es mejor que cites la fuente, así sabemos quién lo ha escrito, que siempre es interesante.

Besitos.

Publicar un comentario

Escribe tu comentario