~ El parto de los montes: No mes quimioteràpia

6 abr 2010

No mes quimioteràpia

Me diu l’oncòloga que no me pot fer mes quimioteràpia i que me deriva a cirurgia perquè valorin la possibilitat de operar-me ja. Avui no m’ha donat l’alta, segurament la me donarà demà, però en ves de anar-me’n a ca meva m’envia a l’hospital infantil, al gabinet de cirurgia de mama, perquè me facin les proves del pre-operatori. Suposo, idò, que encara estaré ingressada tres o quatre dies més. No sé després quant de temps tardaran en operar-me, però jo crec que faran via perquè sense tenir acabat el tractament de quimioteràpia la cosa es fa un poc urgent.


Demà sabré mes coses, ja vos mantindré informats.

10 comentarios:

Lluís 6/4/10, 17:57  

És una mala notícia però hem de valorar sa situació amb positivisme. Almenys ja poden operar-te, això és bo i supós que després de s'operació es podran dur a terme nous tractaments menys agressius però també efectius per matar qualsevol miqueta de merdeta, que també seria bo. Hagués estat millor que estessis més a punt abans de s'intervenció però algo és algo.

No t'he vengut a veure perquè consider que ja tens massa visites i deu ser un poc pesat; a part de que imagina't que estés incubant algo i no me n'adon, xerrant amb tu se me caigués una goteta de saliva dins es teu ull i ja tens una pneumònia d'ull! A mi me basta saber que estàs com toca.

Tot anirà bé, una besada molt forta.

Mar 6/4/10, 20:47  

Ànim Antonia, igual no és sa millor noticia del mon però quasi millor operar-te que pensar que cada cop que te donen aquesta quimio te posis pneumòtica.

Un beso

Antonia 7/4/10, 16:08  

No serà mala noticia si els cirurgians i anestesistes consideren que es bon moment per operar. Al contrari, si m’operen aviat m’estalviaré moltes setmanes de efectes secundaris molt durs i no poc perillosos, perquè tantes infeccions i efectes secundaris com tenc causats per las baixades de defenses poden acabar produint lesions irreversibles.

El que me preocupa es que el sínode de cirurgians trobi que encara no es bon moment per operar y el de oncòlegs trobi que no poden continuar amb la quimioteràpia i la cosa quedi en aquell punt exacte en que cap solució es la bona. De totes maneres sempre hi hauria alguna solució i encara que el procés fos mes o menys llarg i penós que lo que hem previst, al final tot acabarà bé, així que jo segueixo estant tan animada com antes, si bé ara ja m’agradaria saber com anirà tot això en un futur immediat.
Ho sabré demà, ja ho vos contaré.

Lluís, si te atreveixes a escupirme al l'ull i me provoqies una 'ullmonía', te treuré las dens a destrelades. Així que ja ho saps. A fer bondeta!

Biel 7/4/10, 16:51  

Antonia, sigo tu evolución desde la distancia. Yo, como Luis, no te vengo a ver pues pienso que estás cansada y no deseas visitas.
En todo caso, ya sabes que presenté el recurso contra las multas de Acire.
En fin, tot anirà bé. Segur.

Anónimo 7/4/10, 17:54  

Perfecto amigo Biel.
Hay que recurrir el ACIRE.
A(fectados)CI(mioteraphia)RE(activa)

biel 7/4/10, 18:25  

¡qué pequeñaja es la gente (cucaracha) que se esconde en el anonimato!

Adéu a tothom (pas de sa merda de internet)

Anónimo 7/4/10, 22:45  

Estic amb tu Biel. " GENTUZA " que no se atreve a dar la cara. Cati

Antonia 8/4/10, 9:43  

Biel, gracies per gestionarme lo de les dues multes de ACIRE.
No t'enfadis amb els que sense donar la cara només intervenen en l'ánim de cercar el punt en que el que diguin faci mes mal que bé. Nop val la pena. Sería d'esperar que qui no està registrat al blog al menys firmes el que escriu, pero si no ho fan i el seus comentaris son impertinents, mes val no fersen carrc de ells.
Internet no es un a merda, al contrari, es una nova concepció del mon que en qualque moment no mol llunyà serà imposible ignorar sense ser un analfabet. No passis de internet, passa dels anònims.
Una abraçada
Antonia

En Pep nostro 8/4/10, 13:24  

Faig meu el comentari de na Cati d'ahir vespre, encara que lo de GENTUZA ho trob un poc fort.
Dit això, el joc de paraules entre l'acrònim ACIRE i la maleïda quimio resulta ocurrent.

biel 8/4/10, 16:38  

Certament, el joc de paraules amb l'acronim ACIRE és graciós. Per ventura, si l'autor del comentari volia esser ocurrent, reconec que vaig tenis "sa coa de palla". Però això se podia evitat identificant-se. D'altre manera, em va pareixer un comentari menyspreatiu.
Bé: Asunto olvidado.

Publicar un comentario

Escribe tu comentario