~ El parto de los montes: Viduas i Homes

14 feb 2010

Viduas i Homes

Era estiu de 1990, érem a Palmanyola i se va rompre sa tanqueta des pou negre, fent que sa brutor sortís a defora, es picapedrer que coneixia Mumare li va dir que no sabia quant podria venir, i com ella trobava que això era urgent va demanar a n’és mecànic de cotxos de Bunyola (amic de Mom pare) que n’hi envia’s un aviat. Es picapedrer que Mumare coneixia va venir a la fi aquell mateix horabaixa, i quant estava fent feina va arriba es de Bunyola, Mumare va sortir defora per donar-li explicacions:
Mumare: per favor no s’enfadi que jo fa sis mesos que som viuda i de tant amb tant necessit un home…
Es picapedrer no va voler escolta més, va posar en marxa es cotxo i va partir, deixant a Mumare amb sa boca oberta.
No l’hem tornat a veure.
Na Marta i jo varem esser testimonis, i encara riem de sa cara de aquell home i de sa presa que li va entrar

PD: Gloria, lo de ses taronges de Sóller es rigorosament cert, edemes des meus germans hi havia n´Antonia Moragues i na Marieta Feliu(pot esser que també en Guiem) que som testimonis.

.

5 comentarios:

Antonia 14/2/10, 11:52  

A mi se me fa fàcil creure totes aquestes anècdotes de ta mare perquè n’hi he vistes de tot colors. Puc imaginar la cara del picapedrer pensant per quina feina l'avia citat la vídua. Segur que s'estimava mes picar pedra...

rosa 14/2/10, 12:26  

Mes tard en Toni Picornell le va fe totes ses feines que ella referia.
Ara ho contam amb moltes rialles però "in situ" pasabas un mal rato.

Antonia:ara quant algú escriu un tema nou no reb avis, ho has fet tu o es meu ordenador?

Antonia 14/2/10, 17:32  

He llevat la llista de avisos per e-mail perque era un emprenyo, pero qui s'estimi mes rebre un mail que ho me digui i l'afegiré a una lista limitada als que aixi ho vulguin.

biel 15/2/10, 16:47  

Rosa, he llegit es comentari amb mumare, i està escandalitzada. No se pot creure que te mare digués aquets desbarats. No té sentit de s'humor.... Li fa més graci s'anècdota des drogaditos. Jo, sincerament, les trob genials ses dues (i sa den Vallespir, i tants d'altres).)

Gloria 15/2/10, 17:30  

jajajajaja.Era única !

Publicar un comentario

Escribe tu comentario